szilikonbolt webáruház, webshop

Szilikon termékek

Nyílászáró tömítő gumi

Kétkomponensű szilikon formázó lenyomat anyagok

Extrudálással előállított szilikon termékek

Préseléssel előállított szilikon termékek

Szilikon zsír

Szilikon olaj - szilikon spray

Szilikon szivacsok

Szilikon tömítők - Sziloplasztok

Szilikon ragasztók

Szilikon kőimpregnálók és tisztítók

Szilikon alapanyag, keverék, compound

Szilikon termékek pálinkafőzőhöz

Autóápoló szilikon termékek

Kávéfőző szilikon alkatrészek és tömítések

Szilikon hobbi felhasználásra

Gyártás Videók
Bondex Kft - szilikon üzem videók - Szilikon gyártás, feldolgozás


Bondex Kft. Szilikonfeldolgozó és termékgyártó
alapítva  1991


...több mint 28 éve
a szilikon termékek gyártásában

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                   

                   

                   
Bondex Kft. perbáli szilikon üzemében gyártott műszaki szilikon termékkel állunk szíves rendelkezésére.

Ügyfélkörünkben az ipar vállalatok, - energetikai , élelmiszeripari, elektronikai, gyógyszeripari, kórháztechnikai, jármű és gépgyártó - cégek mellett, egészségügyi intézményeket, rendelőket és kórházakat is ügyfeleink körében tisztelhetünk. Igazodva ügyfeleink igényeihez, budapesti szaküzletünkben számos termékünk raktárkészletről kis mennyiségben is megvásárolható, ahol lehetőség van a lakossági igények kis tételű kiszolgálására is.

Az elmúlt 28 év során több száz műszaki szilikon terméket fejlesztettünk, és gyártottunk le partnereink megelégedésére. Az idők során felhalmozott tapasztalatunkra és szakmai tudásunkra építve, vállaljuk egyedi extrudált és préselt szilikon termékek gyártását, igény szerint teljeskörű szerszám kivitelezéssel.

Főbb gyártmányaink:

Extrúziós technológiával előállított:

- szilikon csövek , tömlők, 
- tömítő zsinórok, szalagok,
- szilikon profil tömítések, élvédő és élzáró profilok,
-
hőálló szilikon kemence tömítés és autokláv tömítő profilok,
- nyílászáró szilikon szigetelő profilok, ajtó és ablak tömítések - szigetelő gumik 

- habosított szilikon zsinór és szalag termékek
- valamint számos egyedi igények szerint kialakított műszaki szilikon profiltömítés

Prés technológiával:

- szilikon lemez és lap termékek, 
- szilikon dugó, végzáró sapka,
- menetvédő és szinterező záródugók
- kábel átvezető gyűrűk, O gyűrűk,
- csúszásgátló szilikon alátétek 
továbbá vásárlói igények alapján, egyedi hideg és hőálló műszaki szilikon tömítések

Ablak - ajtó szigetelő szilikon tömítés gyártás -  videó

Utólag beépíthető bemarásos és behengerelhető nyílászáró tömítés gyártása 100% melegen vulkanizált szilikonból!
FIGYELEM: visszatérülő befektetés!!!
A régi fa nyílászárók cseréje nélkül energiát spórolhat a Bondex Kft által kifejlesztett HUNSTRIP márkanéven gyártott és forgalmazott nútba építhető és nútba pattintható szilikon szigetelő profilokkal. Nem csak télen, hanem nyáron is a klimatizált helységek energia csökkentésével is sokat spórolhat ! Az ablaktömítés beépítése után a huzat, a por és a növényi pollenek nem tudnak a lakásba bejutni. Az utcai zaj is nagymértékben csökkenni fog.
  - Szilikon O profil fej átmérő méretei: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm.
  - Beépítési nút szélesség 3 mm, nút mélység 5 mm.
  - Szilikon nyílászáró tömítés alapszínei: fehér, barna, áttetsző. 1000 fm feletti rendelés esetén egyedi színben is legyártjuk!
Kiváló rugalmasság, hosszú élettartam, nedvességgel és napfénnyel, UV sugarakkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. Egyéb gumiból készült ablakszigetelő profilokkal szemben pl. EPDM gumival szemben a szilikon ablaktömítések élettartama többszöröse. Napsugárzás hatására a szilikon tömítés nem repedezik ki és nem keményedik meg. Előnye hogy festéskor kivehető, és festés után a nútjába visszahelyezhető. Vigyázni kell hogy ne fessük le a szilikon szigetelő gumit mert a rászáradt festék egy kemény réteget képez a felületén amitől a profil bekeményedhet!
- Ablaktömítés beépítése: a fából készült nyílászárók szigetelésének a nagyságát a tok és a szárny közötti résnyílása határozza meg. A résnyílást egy gyurma segítségével könnyen meghatározhatjuk. Tegyünk gyurmát a szárny sarkaira és közepére, majd csukjuk be az ablakot. Az ablak kinyitása után a gyurma vastagsága megadja hogy mekkora ablakgumit válasszunk. Akkor jó a tömítés amikor a nyílászáró bezárása után a szigetelő gumi kb. 1/3 - ig nyomódik össze. A túl nagy tömítés sem az ablaknak, sem a nyílászárónak nem tesz jót. Az ablakszárnyban feszültség lép fel, a szilikon nyílászárótömítés pedig maradandó alakváltozást is szenvedhet. A kisebb ablakszigetelő profil kiválasztásával pedig a huzat és a por ugyanúgy beáramlik a lakásba. A megfelelő méretű szigetelő profil kiválasztása után egy 3 mm átmérőjű marókéssel 5 mm mélységben a szárnyon körbemarjuk a nútot, majd behengereljük és bepattintjuk a tömítőprofilt vigyázva hogy ne nyúljon meg. A behengerelhető nyílászáró tömítést ne vágjuk meg a sarkoknál hanem egy szálban vezessük végig, így hermetikusan letömíthetjük az ablakot. A bemarásos szilikon O profilt bárki otthon is beépítheti.Szilikon profil gyártás - video

Melegen vulkanizált HTV szilikon termékek gyártása extruder technológiával. Főbb gyártmányaink: szilikon fóliahegesztő alátétek, élvédő és élzáró profilok,  sütőipari pék kemence tömítések, autokláv tömítések, színterező és maszkoló profilok, nyílászáró szigetelő profilok, ajtó- ablakszigetelések, különböző fedélzáró és szigetelő profilok, réstömítő, hézagtakaró és ütköző profilok, üvegező szilikongumi termékek, különböző alakos tömítések, mint hőálló szilikon P profilok D profil, L profil , e profil, T profil, H profil, F és K profil termékek. Egyedi igények szerint, előzetes műszaki egyeztetést követően, egyedi méretű tömítőprofil termékek gyártását is vállaljuk.
Szilikon cső , tömlő gyártás - video

Szilikon csövek gyártása extruder technológiával melegen vulkanizált HTV szilikonból.
Szilikon üzemünk 0,5 mm-es belső átmérőtől 50 mm külső átmérőig gyárt csöveket különböző falvastagságban, keménységben és színben. A szilikon alapanyagot nagy múlttal rendelkező tradícionális gyártóktól szerezzük be. Ez garancia arra hogy vásárlóinkhoz mindíg a megfelelő minőségű és tulajdonságú késztermékek kerüljenek. Szilikon csövek hőállósága alapvetően -45C - +200C-ig terjed, ez függ a felhasznált alapanyagoktól is. Hőstabilizátorok hozzáadásával ez a hőállóság akár tartós 275 C is lehet. A szilikon tömlő termékeink használhatók ipari, élelmiszeripari, egészségügyi és gyógyszeripari célra. Anyaga nagytisztaságú szilikon, mely alkalmassá teszi olyan speciális felhasználási közegben történő használatát ahol az egyéb gumianyagokból készülő gumicső már nem használható. Főbb tulajdonságai közé tartoznak a nagy hő és hidegállóság, vízzel és nedvességgel szemben történő ellenállóképesség, a kiváló elektromos szigetelő tulajdonság, a nagy rugalmasság, a vegytisztaság, hővel vagy gázzal történő sterilizálhatóság, a kültéri alkalmazhatóság és a hosszú élettartam. Színe alapvetően áttetsző transzparens, mely a csövek falvastagságától függően (nagyobb falvastagság esetén) enyhén sárgás árnyalatú opálos színű is lehet. Oxidfestékekkel jól színezhető. Nem csak esztétikai szerepe van a színes kivitelű csöveknek hanem egyéb funkciót is betölthet pl.: hőálló elektromos szigetelőcsövek színnel történő megkülönböztetésére.
Alkalmazhatók hideg és forró folyadékok átfejtésére, levezetésére, átvezetésére. Nagy szakítósziszilárdságú szilikon anyagból készítve perisztaltikus pumpa béléscsöveként. Elektromos szigetelő tulajdonsága miatt elektromos szigetelő, vagy másnéven szilikon izoláló csőnek történő használatra. Nagy anyagtisztaságú szilikon csöveink kórházi, laboratóriumi és gyógyszeripari célra is használhatók. Élelmiszeriparban tejipari tömlőnek, folyadék adagoló gépek vagy töltőgépek pl.: szörp töltő gépek és italautomaták csöveként. A vékonyfalú szilikon csöveket általában héjcsőnek használják pl. : elektromos vezetékek hő elleni védelméhez, vagy fémcsövek burkolására munkavédelmi védőcsőnek. Színes kivitelben jelölésre. A vastagfalú szilikontömlők a vastagabb faluk miatt "nem törnek" meg viszont rendkívül hajlékonyak, ezért pneumatikához vákuumcsöveknek vagy nagyobb nyomáson áramló folyadékok átvezetésére kiválóan használhatók. A nyomásállóság fokozására rendelésre külső szöveterősítéssel is legyártjuk.
Budapesti Murányi utcai szilikon szaküzletünkben több száz féle általános méretű szilikoncsőből válogathat, melyet azonnal is megvásárolhat méteres vagy kilós kiszerelésben. Igény szerint a szilikongumi termékeket csomagban is elküldjük.Szilikon élvédő profil gyártás - videó

Bondex Kft évtizedek óta gyárt különböző méretekben szilikon éltakaró és élzáró profilokat. Szilikon U profil gyártása fémlemez éléhez, üvegtáblák, műanyag lemezek, fa munkalapok éleinek burkolásához és éltakarásához. A szilikongumiból készült élvédőink nagytisztaságú anyagának köszönhetően nem csak otthoni és ipari, de egészségügyi, és élelmiszeripari felhasználásra is alkalmazhatók. A szilikon éltakaró profiloknak nem csak esztétikai szerepe van hanem munkavédelmi funkciókat is betölthet pl. : gépek éleinek védőburkolataként. Az U alakú élvédők a vele érintkező tárgyakat nem színezik be. Horzsolás hatására a gumi élvédőkkel ellentétben nem hagynak fekete nyomot, még színes kivitelben sem! A szilikonból készült éltakaró profiljaink alapvetően áttetsző transzparens színűek, de tetszőleges színben is legyártjuk igazodva a beépítendő környezet színéhez. Alapesetben hőállósága -45C - +200C ig terjed, hőstabilizátorok hozzáadásával ez a hőállóság akár + 275C-ig növelhető. A szilikon élvédő U profilok hőállóságának köszönhetően speciális helyeken is alkalmazhatók pl. kemencék polctartóinak burkolataként.  Kiváló hő és hidegállóság, vízzel és nedvességgel szembeni ellenálló képesség, jó elektromos szigetelő tulajdonság és nem utolsó sorban hosszú élettartam jellemzi. A szilikon élvédők használhatók zuhanykabin biztonsági üvegének élzárásához, üvegbútorok éleinek takarásához, lemezélek burkolásához, reklámtáblák és nyílászárók üvegrögzítő tömítéseként, konyhai munkapultok és gyerekbútorok éleinek takarására, gépek éleinek munkavédelmi burkolására, főzőüstök és pálinkafőző tömítéseként, kézikocsik és járművek ütközőjeként.
Szilikon zsinór gyártás - videó

Hideg és hőálló szilikon zsinórok , zsinóros tömítések gyártása melegen vulkanizált szilikonból. Körszelvényű szilikongumi zsinór termékek tömítőzsinór alkalmazáson túl, tömítőgyűrűk, nyugvó tömítések, ragasztott O gyűrű kivitelezésre, tömítéstechnika -i alkalmazásokra, darabolva: szelep tömítés, távtartó rúd és csúszásgátló korongok készítéséhez ! Az extrúziós technológiával előállított szilikon zsinóros tömítés fő tulajdonságai között említhető, a széles hőmérsékleten történő alkalmazhatóság, a kiváló rugalmasság, légköri UV és ózon ellenállóság, nagy vegytisztaság.
A kiváló anyagtulajdonságok a szilikongumi zsinórok felhasználást széles körben alkalmazzák tömítéstechnikai feladatokra pl: ipari kutter tartálytömítés, keverő gépek fedéltömítés, szárítószekrény ajtó tömítés, hűtőházi berendezések, autokláv tömítés, sütőipari és pékipari kemence tömítések, pálinkafőző tömítés készítéséhez. Igazodva a felhasználás körülményeihez, a hőálló zsinór tömítések különböző anyagkeménységben rendelhetők a lágy, puha kiviteltől a kemény változatokig. ( 20 ShA, 30 ShoreA, 40 ShoA, 50 ShoreA, 60 Shore A, 70 SHA valamint 80 ShoreA ) Szilikongumi zsinórok hőállósága: Az általános transzparens, áttetsző kivitelű termékek gyártása esetén -45 oC - +180 C-ig, ciklikusan +200 C Hőstabilizált, magas vagy emelt hőállóságú szilikon keverékből készülő termékek: -45 C - +240 C ( ciklikusan +250 C ) vagy -45 oC - +275 C, ciklikusan +300 Celsius fok. Hőstabil kivitelű tömítőzsinórok színe, a hozzáadott hőstabilizátorok miatt oxid vörös, krém fehér vagy fekete színűek lesznek. Elsősorban megkülönböztető jelleggel, jelölő vagy dizájn célokra színezett kivitelű zsinórok is rendelhetők. Színválaszték: fehér, szürke, fekete, zöld, piros, kék, barna, citromsárga, narancssárga, Szilikon tömítőzsinórok termék minőségei : általános ipari felhasználású, élelmiszeripari és egészségügyi minőség Szilikon gumizsinór méretek: 1 - 40 mm-ig.  Szilkon zsinór termékeink széles méretválasztékban kerülnek gyártásba. Előzetes egyeztetés alapján egyedi méretű hőálló gumizsinórok gyártását is vállaljuk. Szilikonzsinór termékeinkből széles méretválasztékban raktári kiszolgálás !! Szilikon körszelvényű zsinór termékeink gyártási folyamatát, valamint értékesítését, auditált ISO 9001 és ISO 14001 integrált minőségügyi rendszer alapján végezzük


Szilikon dugó gyártás - video

Préseléssel előállított szilikon dugók gyártása borászati célra melegen vulkanizált HTV szilikonból. A nagytisztaságú szilikongumiból gyártott záródugókat ajánljuk pincészeteknek, szőlészeteknek, bor termelőknek és magán borászoknak. A szilikondugó alkalmas hordó, borosüveg, demizson és boros flaska lezárására. Szilikonból készült dugóink között megtalálható a barrique hordóhoz használható szilikon dugó, de kisebb és nagyobb boroshordókhoz is gyártunk záródugókat igazodva a hordók szájméretéhez. Nagytisztaságú anyagának köszönhetően a bor ízvilágát és zamatát nem befolyásolja. Hővel és forróvízzel sterilizálható - csírátlanítható. Előnye a parafadugókkal szemben hogy a borba nem hullhat szennyező anyag. Igazodva a bor színéhez vörös és áttetsző színben gyártjuk. Vállalunk egyedi méretű szilikondugók gyártását is rövid határidővel. Bondex Kft mintaboltjában általános méretű szilikon dugók azonnal kaphatók! A dugókat személyesen is átveheti, de csomagban is elküldjük.

Szilikon keverék VMQ alapanyag gyártás - Videó

Szilikon – VMQ keverék gyártása, prés technológiával történő feldolgozáshoz !
Kis és nagy szériás, hőálló műszaki formacikkek, szilikongumi formagumik pl. „O„ gyűrűk , alátétek készítéséhez.
Melegen vulkanizált HTV Szilikon alapanyag keverék gyártása, préseléssel előállított műszaki szilikon formacikkek gyártására ! 
Szilikon keverékek készítése, előre egyeztetett paraméterek alapján, prés technológiára.
A szilikon alapanyag keverék megrendelésekor, az alábbi információk szükségesek:

- a gyártandó szilikongumi termék minősége: ipari, vagy FDA 21 CFR valamint BgVV élelmiszeripari, egészségügyi
- préstermék alakját tekintve alámetszett formadarab készül, vagy egyszerű geometriájú a gyártandó termék :
- szilikongumi préstermék súlya , anyagvastagsága, - préselési technológiai hőfok, 
- igényelendő anyagkeménység ShoreA - a gyártandó szilikon préstermék hőterhelése, - esetleges szín igény.
Szilikon alapanyagból készülő termékek hőállósága: 
Általános transzparens, áttetsző termékek gyártása esetén  -45 ºC - +180 ºC-ig, ciklikusan +200
Celsius fok.
Hőstabilizált, magas vagy emelt hőállóságú keverékekből készülő termékek: -45ºC - +275ºC, ciklikusan +300 Celsius fok
Figyelem:

A hőstabilizált szilikongumi keverékek színe, a szilikonkaucsukhoz adagolt stabilizátor színétől függően változik ! 
Hőstabilizátorok alapszínei:  sárgás áttetsző, krémfehér - tört fehér , oxid-vörös vagy fekete. A natúr – áttetsző Szilikon keverékek, compoundok alapszínei lehetnek:
RAL 9010 – fehér / RAL 9005 – fekete / RAL 7040 - szürke / RAL 8003 – barna / RAL 6017 – zöld /
RAL 5015 – világoskék / RAL 5002 – ultramarin kék / RAL-3000 – mélypiros / RAL 2001 – rozsdabarna / 
RAL 2004 – narancssárga / RAL 1016 – citromsárga
RAL színskála alapján egyedi színminták bekeverését is vállaljuk.
Szilikon késztermékek anyag keménysége igény szerint:

puha--> 20ShA - 30ShA - 40ShA - 50ShA - 60ShA - 70ShA - 80ShA <---kemény
A szilikonkaucsuk keverékek keménységét előre egyeztetett paraméterek mellett állítjuk be, +- 5 Shore A keménységi tűrésen belül. 
Az anyagkeverékek
gyártási folyamatát és az értékesítését, auditált ISO 9001 és ISO 14001 integrált minőségügyi 
rendszer alapján végezzük. A megrendelt Szilikon
keveréket személyesen szilikon szaküzletünkben, 
vagy igény esetén postacsomagban is átveheti !
Kétkomponensű önthető szilikon szobrászati és élelmiszeripari öntőforma készítéshez


RUBOSIL önthető RTV-2 kétkomponensű szilikon család mely szobahőmérsékleten köt. Különböző formák negatívjainak lenyomatainak mintavételezésére használható. Rubosil önthető kétkomponensű szilikongumi termékeink OÉTI engedéllyel rendelkeznek így alkalmazhatók élelmiszeripari szilikon öntőformák készítésre, valamint általános célú negatív forma készítéséhez. Általános alkalmazási területei: szobrászathoz, gipszstukkókhoz negatív sablonok készítéséhez, cukrászati és édesipari formák pl. bonbon vagy csokiformákhoz, rendőrségi nyomrögzítéshez, fazekasipari kerámia lenyomatok készítéséhez, régészeti műtárgyak restaurálásához, ipari prototípusok előállításához, elektronikai beágyazáshoz, műkő készítéshez, állatkertben növényi és állati lenyomatokhoz, szappan készítéshez és gyertya öntéshez. Az önthető szilikon makett és ékszer készítésnél is nélkülözhetetlen anyag.
A RUBOSIL kétkomponensű folyékony szilikon kétféle katalizátorral kapható. Az egyik egy általános felhasználásra, a másik típus kimondottan élelmiszeripari célra kifejlesztett katalizátor.

Rubosil K Food katalizátorral felhasználva alkalmas:
Édesipari és cukrászati díszítő elemek készítésére. Csokoládé forma készítéshez, torta díszek, egyedi puding formák öntésére, grillázs és marcipán formázására, jégkocka készítésre, csoki formák öntésére, zselés cukor és kemény cukorkák forma készítésére. Cukrászipari és édesipari alkalmazása igen elterjedt.
Rubosil K katalizátorral feldolgozva ajánljuk:
- gipsz öntésnél szobor másolatok készítéséhez, domborművek és kisplasztikák másolására, gipsz stukkók és épületszobrászati
díszítő elemek sokszorosítására, cseréptéglák és kerámiák másolásra, medálok, érmék és gombok mintavételére, nyomrögzítéshez, műkő készítéshez
- viasz öntés esetén: gyertya öntésnél, díszgyertya öntéshez, méh bölcső - műlép készítéshez
- műgyanta öntésnél: makett és modellek alkatrészeinek másolására, egyedi alkatrészek és prototípus készítéshez, cipőtalp gyártásnál lenyomatokhoz
- szappan öntés: egyedi kézműves szappan vagy kreatív illatosított - bio szappan készítéshez, nagyipari szappan gyártáshoz szappanformák előállításához

A Rubosil folyékony szilikongumi termékek kondenzációs szilikongumik. Kötésükhöz a szilikongumihoz adott katalizátor, 23-25 Celsius fokos
felhasználási hőmérséklet valamint 60%-os relatív páratartalom szükséges.
1 kg Rubosil szobahőmérsékleten kötő szilikongumi feldolgozásához 50 ml katalizátor, más néven edző szükséges.Élelmiszeripari felhasználású szilikongumi öntőforma készítéshez kizárólag " Rubosil K Food " edzőt használjunk !! Fontos hogy az élelmiszeripari – cukrászati, illetve élelmiszerrel érintkező kész szilikongumi formát az első használatba vétel előtt 4 órán keresztül 200 Celsius fokon hőkezeljük ! Rubosil kétkomponensű szilikongumi termékcsaládunk, igazodva a felhasználói feladatokhoz 20, 26, 30, 35, 38 és 40 ShoreA keménységben áll ügyfeleink rendelkezésre.

Speciális Rubosil kétkomponensű RTV 2 szilikongumik:

- Rubosil F-T, mely terméket elsősorban elektronikai beágyazásra lett kifejlesztve, por, pára és víz szigetelő felhasználásra ajánljuk pl. mikroelektronikai alkatrészekhez vagy napelem gyártás nál.
- Rubosil P-R és Rubosil P-W anyagok:  kétkomponensű szilikon paszták. Paszta állaguk miatt kenhető anyagtípusok.
Kiváló hőállósággal (+300 C ), és mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Alkalmasak alacsony olvadáspontú fémek öntősablon készítésére,
öv csatok, gombok, fülbevalók, medálok készítésénél, poliészter gyanták öntőforma készítésre, valamint függőleges falfelületeken elhelyezkedő, nem mozdítható
épület díszítő elemek másolására pl. stukkók mintavételezéséhez vagy régészetnél kőtöredékek formáinak levételéhez.
Kiszerelési egységét tekintve ügyeltünk arra, hogy a  magáncélú lakossági felhasználóktól a kisipari és nagyüzemi felhasználókig mindenki megtalálja
a számára legkedvezőbb és leggazdaságosabb csomagolási egységet.
Ezért a Rubosil önthető szilikongumi termékcsaládunk 0,5 kg, 1 kg, 5 kg, 10 kg, 20 kg és 30 kg -os kiszerelésekben kapható.
Az öntőforma készítéskor szükség lesz formaleválasztó anyagra. Erre a célra ajánljuk Separator formaleválasztó anyagunkat és ipari kenőszappan
termékünket különböző kiszerelésekben. Segédanyagaink között megtalálhatók a RUBOSIL pigment paszták. Az önthető szilikon anyag önmagában is kiválóan színezhető a színezőpasztákkal akár színenként vagy a színek keverékének egyedi színárnyalatával. A
kétkomponensű szilikonok többrétegű felhordásakor kifejezetten hasznosak jelölés céljából. A négy alapszínnel ( piros zöld kék és sárga ) megkülönböztethető és ellenőrizhető a rétegek felhordásának egyenletessége és takarása.
Az RTV 2 kétkomponensű önthető szilikongumi alkalmazási segédlet az alábbi linken érhető el:
http://bolthely.hu/tarhely/szilikongumi/Ketkomponensu_szilikon_ontes.pdf
Rubosil termékcsaládunkat ajánljuk cukrászoknak, kézműveseknek, gyertyakészítőknek, szappankészítőknek, makettezőknek, modellezőknek, ipari felhasználóknak, valamint kreatív magán felhasználóknak.


Szilikon termékeinkkel kapcsolatos információ kéréssel, és
termékgyártással kapcsolatban keresse kollégáinkat
az alábbi elérhetőségeken:BONDEX Kft. Szilikonfeldolgozó és termékgyártó

Bondex Kft. Szilikonfeldolgozó és termékgyártó
Telfon/Fax: 06 1 220 9177 , 06 1 221 9212
Mobil: 06 20 4330413 , 06 20 9226073
e-mail szilikontechnika@t-online.hu


...több mint 28 éve Partnereink szolgálatában
és a szilikon gyártásban
-----------------------------------------------------------------------
Kérjük tekintse meg szilikon termék kínálatunkat
KLIKK

FIGYELEM !

Tisztelt Látogatónk !

Tájékoztatjuk Önt, hogy Cégünk
2019. aug. 5.-től,  2019. aug. 20.-ig
ZÁRVA tart.

Ez idő alatt az írásos megkereséseket
e-mailben, SMS-ben és telefaxon továbbra
is fogadjuk, melyek feldolgozása
2019 augusztus 21.-től kezdődik.

Személyesen 2019 aug. 21-én szerdán,
7:30 h-tól a szokásos
nyitvatartással várjuk Tisztelt Ügyfeleinket  !

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Egyedi termék ajánlatkérő


Kérjük kattintson
 nagyobb mennyiség
vagy egyedi termékgyártás esetén

Szilikon szaküzlet cím

Szilikon bolt

Bondex facebook


Kétkomponensű szilikon

 Önthető szilikon

Kiváló minőségű Rubosil önthető szilikongumi
formák negatívjainak kiöntéséhez 

Önthető kétkomponensű szilikon


Szilikon öntés video
Kétkomponensű szilikon öntése

Önthető szilikon
fő felhasználási területei

- szobrászathoz
- gyertyaöntéshez
- gipszöntéshez
- szapan készítéshez
-cukrászati formákhoz

Kiváló ár-érték !

SZILIKON TERMÉK GYÁRTÁS

Tekintsen be
szilikon üzemünkbe

Szilikon cső gyártás
videó

Szilikon cső gyártás videó

Nyílászáró tömítés
gyártás videó
Nyílászáró tömítés gyártás Videó

Szilikon zsinór
gyártás video
Szilikon zsinór gyártás video


Szilikon dugó
 gyártás videó
Szilikon dugó gyártás videó

Szilikon élvédő
gyártás videó
Szilikon élvédő gyártás Videó

Szilikon keverék
gyártás videó
Szilikon keverék gyártás videó

Szilikon profil
gyártás videó
Szilikon profil gyártás videó

Szilikon öntőforma
  készítés házilag video

Önthető szilikon forma otthoni készítése videó

Szilikon olaj

Hőálló Rubosil szilikon olaj

Különböző sűrűségű
minőségi szilikon olajok raktárról !!

Csepegtetős szilikon olaj

Szilikon olaj M-20

Szilikon olaj M-100

Szilikon olaj M-350

Szilikon olaj M-500

Szilikon olaj M-1000

Szilikon olaj M-5000

Hőálló szilikon kenőolaj

Kiváló ár- érték !
Személyes és postai áruátvétel

Szilikon ragasztó

Hőálló szilikon ragasztók raktárról !

Wacker E-41 szilikon ragasztó

Wacker E-41 szilikon ragasztó


Wacker E-43 szilikon ragasztó

Wacker E-43 szilikon ragasztó


FBS szilikon ragasztó és tömítő

FBS szilikon ragasztó és tömítő


Szilikon tömítő paszta
Szilikon tömítő paszta


Megrendelhető és megvásárolható
személyesen vagy kipostázva !

Nyílászáró tömítés

 Svéd bemarásos ablakszigetelő
profilok raktárról!

Szilikon termék ajánló


Megbízható cég

Akciós termékek

Silorub F-20 önthető szilikon RTV 2 formagumi
Silorub F-20 önthető szilikon RTV 2 formagumi

23.411 Ft
AKCIÓ! - 15%
20.009 Ft

További akciós termékek

Szerszámok szilikon termék beépítéshezWebáruház készítés és bérlés

0.96 mp